17 de febr. 2013

Nous horaris de l'hort i memòria històrica


Tots els diumenges de 11:30 a 14:30 Portes obertes

Vine a visitar-nos,  a treballar l'hort, a curiosejar,  a fer algun esqueix, a compartir els teus dubtes i experìencies hortícoles, a fer propostes, a fer jardins verticals, a intercanviar llavors, etc...

L'hort és un espai del barri, per on hi ha passat molta gent i que va ser okupat el juny de 2007. El que era un de tants solars ple de runa i maleses abandonat, amb el treball dels veïns i de tota la gent que hi ha format part, s'ha convertit i ha estat durant tots aquests anys un espai recuperat i d'aprenentatge i sobretot fet per la gent que hi ha partcipat.

És també un record dels antics horts que hi havia per tot el clot i el camp de l'arpa no fa tants anys i un autèntic oasi social i ecològic en aquesta ciutat d'avui en dia. Fes-te'l teu i participa!

Per un barri i una ciutat més verda, per unes millors relacions socials entre veïnes, per l'autocultiu i la sobirania alimentària i per moltes més coses...

Ens veiem a l'hort!
Sembrem alternatives













Adjuntem també una imatge que hem trobat del cartell i el text que en el seu dia es va publicar per convocar l'okupació de l'hort com a petit homentage també a la gent que va engegar aquesta història que encara avui en dia continua amb energies i una bona part de persones renovades però amb un objectiu bastant similar al que es proposava aleshores.


  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada