10 de des. 2013

Activitats a l'Hort Comunitari del Clot per la Festa Major del Clot-Camp de l'Arpa 2013

Aquest passat mes de novembre, a l'hort hem estat fent diverses activitats obertes per la gent del barri i qui es vulgués apuntar en motiu de la festa major.Vam començar el novembre amb els tallers de construcció de taules de cultiu utilitzant caixes de fruita apilades que hem omplert de runa que encara ens quedava per l'hort. Si voleu veure el procés de construcció, podeu veure aquesta entrada.

Després vam plantar-hi medicinals amb esqueixos que ens han donat varia gent que ens ha vingut a veure i també la gent de l'Hort del Forat de la Vergonya. Moltes gràcies! :) Ara encara són petitetes, encara que totes han arrelat bé, però la idea és reproduir-les i fer-ne més esqueixos, així que si en voleu, podeu passar-vos a buscar-ne!

També vam rebre la visita d'un cau, que van passar-se un matí per l'hortet a veure què fem, què cultivem i de quina manera. S'ho van passar d'allò més bé identificant plantes, tastant i olorant herbes aromàtiques i buscant animalons per l'hort! :)

I per rematar-ho, vam acabar la festa major amb el concert-vermut. Ja és el segon any que s'organitza i, encara que la pluja enguany ens va fer moure el dia, va ser un gran dia, amb plantada de plantes, vermutet, dinar i la musiketa del fantàstic grup Oh Peta! Ese ritmoooooo!!!! :) 
La veritat és que totes les activitats han anat molt bé, estem més que contentes, i aquest desembre tenim planejat montar el 1r mercat d'intercanvi de l'hortet. Ja informarem! ;) Si us interessa el nostre projecte, fem portes obertes tots els diumenges al matí d'11 a 2.
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada