24 d’oct. 2013

Portes obertes diumenge al matí

Des de fa unes setmanes, a l'hortet tornem a fer jornada de portes obertes els diumenges al matí d'11 a 2. Si t'interessa formar part del nostre projecte,a l'hort sempre es necessiten mans i noves idees. Vine a l'hort a cultivar amb nosaltres, embrutar-te les mans de terra, gaudir d'aquest espai o proposar activitats.

 L'hivern ja s'acosta i amb ell, les faves, pèsols i calçots, que ja van traient el cap per l'hort. Encara ens queden unes setmanetes per acabar de gaudir de les albergínies i pebrots, que enguany ens han donat molts fruits. I és que la feina d'anar abonant aquesta terra que estava quasi morta a poc a poc es va veient i el caldo d'ortiga, les infusions de cua de cavall i els fems han fet la seva funció!

Aquest mes de novembre estem preparant diverses activitats, com uns tallers de construcció de taules de cultiu, com una que ja vam fer anteriorment, o el concert-vermut de festa major que, després de l'èxit de l'any passat, repetirem, amb xerrada i plantes per tothom que ens vingui a visitar. Ja us anirem informant.


Una abraçada des de l'hort!
Salut i verdures!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada