11 de nov. 2013

17-Nov-2013_Festa Major hortenca


A causa de la pluja, les activitats previstes per demà 17 de Nvembre a l'Hort Comunitari del Clot queden aplaçades a la setmana que ve, diumenge 24, a la mateixa hora. Ens veiem la setmana que ve x rematar la Festa Major del Clot-Camp de l'Arpa! ;)

Un any més ja tenim la festa major del barri i des de l'hort hem tingut un novembre ple d'activitats, primer amb les jornades de runaconstrucció, visita amb tallers d'un cau de sagrada família i aquest diumenge vinent. Gran festa hortelana on tornarem a comptar amb els grans Oh Peta!


Començarem plantant les runo-taules de cultiu que hem anat fent aquests dies amb l'ajuda de la gent que ha passat per l'hort!!! La idea es fer un espai de plantes medicinals que pugui servir per qui ho necessiti del barri. Tenim Stevia, Kalanchoes, farigola, romaní, sàlvia, espígol, càlendula, alfàbrega, orenga però encara ens en falten molts més i sobretot entre totes anar aprenent i recuperant les seves utilizacions medicinals.... Si teniu alguna planta medicinal porteu-la a l'hort!!!!!!!!!

Si vols venir a dinar porta menjar per compartir a partir de les 14.00!!!

...i res recordar que tots els diumenges d'11 a 14:00 fem portes obertes, així k vine a conrear la ciutat amb nosaltres que com deia aquell col·lectiu madrileny: "Bajo el asfalto está la Huerta" (BAH!)


salutacions i ens veiem a l'hort!!!

HORTCOMUNITARIDELCLOT 2013

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada